MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Újra fogad vendégeket a Fontana mozi

Kényszerû szünet után május 20-án ismét megnyitja a kapuit a Fontana mozi.

A mozi megújulva várja a vendégeket. Az épület fogadórésze jelentős változásokon ment át, a felújítások döntő részét az intézmény munkatársai végezték. A korábbi jegykiadó fülke megszûnt, a pult beljebb került, nyitottá vált és a jegyet kiadó kolléga egyben a nézők kiszolgálását is meg tudja oldani, a mozikban oly népszerû popcorn árusítását is ő végzi.

Az előtérben közösségi teret alakítottak ki, ahol beszélgetésre, újságolvasásra nyílik lehetősége bárkinek. Ezen felül megújult a bútorzat, a lámpatestek egy része, valamint a kisterem ajtajára hang- és zajszigetelő került.

Több egyeztetés, hosszas mérlegelés után az a döntés született, hogy a Fontana mozi gazdasági megfontolásokból egyelőre nem az eddig megszokott módon indulhat. Ez azt jelenti, hogy minden héten csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap lesznek előadások, melyek 14 órakor indulnak, kétórás beosztással, tehát egy nap négy vetítés várja a közönséget. Természetesen gondoltak és ezentúl is gondolnak minden korosztályra a filmkínálatban, így már az indulásnál is indítunk családi filmmel, szórakoztató filmekkel. Továbbra is mûködik az online jegyfoglaló rendszer, így előre is lefoglalható a jegy, sőt az ülőhelyek kiválasztása is lehetséges ezen a rendszeren keresztül.

A moziba csak védettségi igazolvánnyal lehet bemenni, az előtérben a maszk viselése kötelező, egyéb korlátozások nincsenek. A 18 év alattiak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében látogathatják a mozit. A plasztikkártya mellett természetesen a védettséget igazoló mobil applikáció is elfogadható a belépéskor. A termeket és az előteret folyamatosan fertőtlenítik, ehhez ózongenerátor is rendelkezésre áll, melyet még a járványhelyzet elején szerzett be az intézmény.

A látogatottsági mutatókat folyamatosan vizsgálni fogja az önkormányzat, illetve figyelemmel kísérjük a kormányzati intézkedéseket, ezek függvényében dönthetünk a nyitva tartás esetleges változtatásáról a továbbiakban.