MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

A legkedveltebb európai úticél lehet Hévíz

Hévíz bekerülhet a 20 legkedveltebb európai úticél közé, s erről mi magunk is szavazhatunk mától!

Mindezt sajtótájékoztatón jelentette be tegnap Papp Gábor polgármester és Fejes Edina, a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyveztője.

- Budapest az elmúlt évben elnyerte e címet, izgalmas kérdés, hogy Magyarországnak sikerül-e dupláznia, ezúttal Hévízzel - mondta el a kampányt bejelentő sajtótájékoztatón Papp Gábor, Hévíz város polgármestere és Fejes Edina, a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.
Fejes Edina rámutatott: az Európai Bizottság aáltal alapított EDEN hálózat és partnerei 2009 óta rendezik meg a "European Best Destination” versenyt, amely során Európa 20 legfelkapottabb turista paradicsoma közül a közönség dönti el, hogy melyik város kapja a „legjobb úti cél” megtisztelő címet. A díjat annak érdekében alapították, hogy népszerûsítsék az európai turizmust és kultúrát.
Papp Gábor polgármester hangsúlyozta: Hévíz számára rendkívül megtisztelő, hogy a bizottság Hévízt is versenybe hívta olyan városok mellett, mint Párizs, Milánó vagy Athén.
- Egyedülálló gyógytavunk mellett az elmúlt években tapasztalható látványos, gyors fejlődésével és a bemutatott fejlesztési szándékokkal hívtuk fel magunkra a figyelmet, és úgy érzem, bárhogy is végződjön számunkra e versengés, Hévíz azzal csak nyerni fog. A legjobb európai 20 között lenni hatalmas megtiszteltetés, és a szavazás és annak eredményeként zajló marketing kampány felbecsülhetetlen számunkra.

A szavazás rendkívül egyszerû: a heviz,hu e tárgyú bannerén, illetve az alábbi linkre kattintva bárki voksolhat Hévízre holnaptól. Szavazni egy IP címről hét naponta lehet, így, mivel a kampány ferbruár 5-ig tart, Önök három alkalommal adhatják le szavazataikat. A link tehát: https://www.heviz.hu/hu/landing/ebd2020