MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

A Városházára költözött a könyvtár

Új helyen várja olvasóit a városi könyvtár!
A Városháza épületének földszinti aulájában kapott helyet a városi könyvtár. Az ideiglenes elhelyezést az energiatakarékosság indokolta. Papp Gábor, Hévíz város polgármestere elmondta: a téli időszakra a drasztikusan megnövekedett gáz- és villamosenergia költségek miatt az önkormányzat több területen is takarékossági intézkedést vezetett be, ennek része a könyvtári szolgáltatások költöztetése is. Így a Rózsakert felső szintjét teljesen lezárta az önkormányzat.
 
- Természetesen a teljes könyvállomány nem tud a hivatal épületében helyet kapni, a könyvek jelentős részének kölcsönzése úgy mûködik, ahogy a Covid-lezárások idején is: az olvasók kérésére és jelzésére a könyvtár vezetője a kért könyvet, könyveket a hivatali szolgáltató helyiségbe hozza, ahol az olvasó azt majd átveheti. Ugyanakkor a folyóirat olvasó részleg teljes egészében rendelkezésre áll, és reményeink szerint a szakkörök is tudják itt folytatni munkájukat – jelezte a polgármester.
A könyvtár keddenként zárva tart, hétfőn, szerdán és csütörtökön 8 és 16 óra között, pénteken 8 és 13 óra között várja olvasóit a Kossuth utca 1. szám alatt. További információ a 06/30-9162820-as számon, kérhető.