MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Új igazgatóval, megújult udvarral, több támogatással indult a tanév

Az Illyés-iskola kis elsőseit és az iskola minden tanulóját is ajándékkal várhatta, köszönthette Hévíz város önkormányzata a 2022/23-as tanévnyitó ünnepségen.
Papp Gábor polgármester hagyományosan a polgármesteri keretéből felajánlott összeg segítségével összeállított kis évkezdő csomaggal lepte meg az elsősöket, az egész iskola minden tanulója pedig az önkormányzat közel 26 millió forintos támogatásával megújított iskolaudvarnak örülhetett, melyet a tanév kezdetétől vehetnek birtokba a diákok.
 
A polgármester elmondta: a polgármesteri hivatal városfejlesztési osztálya által készített tervek alapján a GAMESZ segítségével és a pályázatot elnyerő cég kivitelezésében 500 m2 rekortán burkolat készült el az iskola udvarán, új játékelemekkel és a burkolatba süllyesztett attrakciókkal.
 
A tanévnyitó ünnepségen mutatkozott be az Illyés-iskola újonnan kinevezett igazgatója, Csepregi Mária is, akinek munkájához Papp Gábor polgármester sok sikert kívánt
Papp Gábor a tanévkezdés kapcsán felhívta a figyelmet arra, hogy: az önkormányzat iskolakezdési támogatással is segíteni kívánja a hévízi szülőket, ehhez a kérelmeket október végéig még benyújthatják a polgármesteri hivatalba a szülők.