MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Üzemszünet a szállodákban, tervek a dolgozók megtartására

A rendkívüli helyzet még nagyobb összefogást igényel!


Biztonságos munkareggelin egyeztetett ma a hévízi „igazgatói kör”
Ideiglenes üzemszünetre készülnek a hévízi gyógy- és wellness hotelek is. A vendégszám drasztikusan visszaesett az elmúlt héten, pár nap alatt szinte valamennyi külföldi és belföldi vendég hazautazott, így nem maradt más lehetőség. Március végére szinte valamennyi szálloda felfüggeszti az üzemelés.
Azonban még nem feledkezhetnek el a jelenleg is Hévízen tartózkodó vendégekről sem, akik a hazautazásukat szervezik. Az Ő kiszolgálásuk maximális elővigyázatosság mellett zajlik.
Emellett párhuzamosan készülnek a szálláshelyek a kényszerû üzemszünetre, számos alternatívát kidolgozva és felkínálva a munkatársaik számára. Az intézkedések meghozatalánál azt tartják szem előtt, hogy a veszélyhelyzet elmúltával a lehető leghamarabb újra tudják nyitni a szállodákat, munkát biztosítva ezzel több ezer munkavállalónak és gyógyulási lehetőséget kínálva a visszatérő vendégeknek.

Hévíz megvár!
A városvezetés és a szolgáltatók a kialakult helyzetben még szorosabban összefogtak. A szálloda igazgatók kivétel nélkül felajánlották segítségüket, szükséges élelmiszer és nyersanyag készleteiket a város számára.