„Hévíz Város Fejlesztéséért”
2012: Damina László
1995 óta tevékenykedik városunkban mint edző, 2010-től a Felnőtt NBIII csapat vezető edzője. 2002 óta a Hévíz SK Utánpótlás szakmai igazgatója. 2010-től a Bozsik Program Alközpontjának vezetője Hévízen. 2011 óta a Bozsik Iskolai Programjának körzeti szervezője.
Korábban maga is aktív labdarúgó volt: játszott 1986 és 1988 között a Hévízi SK serdülő csapatában, majd az NBIII-ban. Felnőtt Bajnokságában is részt vett 1994 és 1995 között. 1992-ben tett játékvezetői vizsgát, 2010-ben pedig a Magyar Labdarúgó Szövetség Edzőképző Központjában szerzett UEFA „A” Diplomát. Szakértelmét, türelmét és hozzáértését minden kollégája és játékosai egyaránt elismerik.
2013: Benkő Lajos
A város büszkesége a Termelői Piac. A piac újbóli megnyitása is az ő nevéhez köthető. A környékbeli termelők kizárólag természetes alapanyagokból készült, minőségi élelmiszereket és kézműves termékeket árusítanak. Mindez Benkő Lajos lelkes munkájának köszönhető. Olyan térségi nevezetességgé tette a piacot, melynek jó híre szájhagyomány útján terjed. Nyugat-Magyarországon belül többször hívták őket „vendégségbe”, többek között Sopronba. A piac működése kifogástalan, színvonala töretlen, köszönhetően a kiváló vezetői szervezésnek.
2014: Laczkó Mária
Okleveles kertészmérnök, a hévízi Gazdasági és Műszaki Ellátó Szervezet vezetője. 2011-ben elnyerte Az év főkertésze díjat, ugyanebben az évben Hévíz városa a Virágos Magyarországért versenymozgalomban elnyerte Az év főutcája, főtere címet. 2012-ben e mozgalom keretében Hévíz nyerte el város kategóriában a fődíjat, 2013-ban az Entente Florale versenyen ezüst minősítést kapott a város. A rangos elismerések elnyerésében oroszlánrésze volt Laczkó Máriának. Hévíz egyedi városképének megteremtése is az ő nevéhez fűződik.
2015: Miklós Beatrix
A többszörös Turizmus Minőségi Díjas Kis Helikon R&L Villa tulajdonos ügyvezető igazgatója. Az igazgató asszony kiérdemelte már a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetségtől a Magyar Gasztronómiáért Érdemérmet 25 éven át tartó munkájáért, legutóbb pedig az Év Gasztronómusa-díjat vehette át. Munkáját elhivatottság, szakmai alázat és a kitartás jellemzi, kiválóan dolgozik csapattagként is, az elmúlt évben a luxembourgi kulináris világbajnokságon Hungarikum standjának kialakítása dicsérte munkáját. Sokat tett Hévíz hírnevében öregbítéséért mind turisztikai, mind gasztronómiai téren.