MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.
„Hévíz Város Idegenforgalmáért”

HÉVÍZ VÁROS TURIZMUSÁÉRT (ELŐTTE: IDEGENFORGALMÁÉRT)

2012:   dr. Máté Szilárd

A rendőr őrnagy munkája, szorgalma, igyekezete kiemelkedő, az általa irányított rendőrőrs bûnügyi, közbiztonsági munkája kiegyensúlyozott. Elméleti felkészültsége, parancsnoki irányító, szervező tevékenysége magas színvonalú. A hévízi lakók és idelátogató vendégek számára minden rendezvényen a rendőrőrs állományával garantálja a nyugodt szórakozást, illetve jelenlétével hozzájárul a városi rendezvényeken a közbiztonság erősítéséhez. A sérelmet elszenvedett turisták felé kiemelt figyelemmel fordul, és kollégáitól is elvárja, hogy a legegyszerûbb rendőri intézkedés során is udvariasan, külföldi esetében a kulturális és nyelvi különbözőségek ellenére is megnyugtatóan járjanak el.

2013:   Hévízi Szoba Kiadók Szövetsége

Hévíz legnagyobb civil szervezeteként, több mint 15 éve segítik a magán szobakiadók munkáját, képviselik érdekeiket. Remek kapcsolatot ápolnak a városi, térségi és országos szakmai szervezetekkel, ezzel is segítve a hévízi érdekképviseletet. Munkájukat nonprofit alapon végzik, nagyban hozzájárulnak tagjaik naprakész információkkal történő ellátásához.

2014: Horváth Orsolya

Munkája nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Hévíz város az idegenforgalom terén kiemelkedően tud teljesíteni. Kitûnő kapcsolatot ápol a szolgáltatókkal, az intézményekkel, a szakmédiával. Példa értékû a segítőkészsége, kiváló szakember.

2015: Herczeg Zoltán

Társadalmi munkában nagyon sokat tett a hévízi szobakiadók tevékenységének segítése, érdekeinek védelme érdekében. Hét közben és hétvégén, a nap minden szakában rendelkezésére állt és áll a szobakiadóknak, partnereinek, intézményeknek. Alázatos és lelkiismeretes munkája hozzájárult ahhoz, hogy a hévízi szobakiadók ilyen jó kapcsolatokkal rendelkeznek és ilyen eredményes munkát végezhetnek a város turizmusának fejlődése érdekében.

2016: Lajkó Ferenc

Lajkó Ferenc 2009 óta a Hévízi Szobakiadók Szövetségének vezetője. Ezen kívül a Hévíz TDM Egyesületben, a Hévízi Turisztikai Kft.-ben, a Magánszállásadók Országos Szövetségében, a Zala Termálvölgye Egyesületben és a Hévíz-Balaton Zalai Dombhátak Egyesületben is társadalmi munkában képviselte, képviseli és segíti a hévízi szobakiadókat, és ezáltal Hévíz Városát.

2017: Benkő Attila

Benkő Attila a város által alapított Hévíz-Balaton Airport Kft. ügyvezető igazgatója, a Kft. megalapítása óta látja el az ezzel járó feladatokat, munkája azonban már korábban is a reptérhez fûzte.  Erőfeszítéseinek köszönhető a reptér üzembe helyezése, fenntartása és folyamatos üzemeltetése, a meglévő járatok számának bővítése, a reptér utasforgalmának és cargo forgalmának élénkülése, a reptérrel kapcsolatos fejlesztések szakmai koordinálásának megvalósulása.

2018: Fisli Gábor

Az év kisvendéglője címmel büszkélkedő Öreg harang borozó megálmodója, üzemeltetője. A borozó a 2008-as nyitás óta különleges helyet foglal el a hévízi kínálatban mind a hagyományokhoz kötődő megjelenésével, mind különleges gasztronómiai kínálatával. Külön érdeme az étteremnek, hogy az alapanyagokat környékbeli kistermelőktől szerzik be, ezzel erősítve a házi gazdálkodás, illetve a szezonális gasztronómiai kínálat szerepét és létjogosultságát.

2019: Verebélyi Vilmos

Magánszállásadóként és a Hévízi Szobakiadók elnökségi tagjaként is hosszú évek óta lelkiismeretes és példamutató munkát végez.

A turizmusban a családi vállalkozásként mûködtetett Vilmos Pince, melynek egyben névadója is, szintén régóta öregbíti Hévíz hírnevét.

A Danubius Thermal Hotel Hévíz étterem vezetőjeként is nagyon magas színvonalú munkát végzett nyugdíjba vonulásáig.

2020: Dr. Erdős Endre

Dr. Erdős Endre évek óta aktívan vállal szerepet a hévízi egészségturizmus orosz nyelvterületeken történő népszerûsítése érdekében, ezáltal tevékenységével hozzájárul a hévízi turizmus fejlesztéséhez. Többek között neki köszönhető, hogy Hévíz Város testvérvárosi megállapodást kötött a gyógyvizeiről is híres kaukázusi Pjatyigorszk településsel.

2022: Nagy Rita

Gyakornokként került a Danubius vállalathoz, majd a szakmai ranglétrát végig járva vette át a két hévízi szálloda vezetését. A Közgazdaságtudományi Egyetem elvégzése után értékesítési előadóként, majd szobafoglalás vezetőként dolgozott a Hévíz-Balatoni Területi Igazgatóság kötelékében, 2006. óta értékesítési vezetője, 2008. december óta pedig elsőszámú értékesítési vezetője volt a Thermál és Aqua Hoteleknek. 2011. január 1-től 2022. januárjáig töltötte be a hévízi Danubius szállodák igazgatói pozícióját Fekete György nyugdíjba vonulását követően.